Palmesus i november

Sola er forsvunnet bak horisonten og vi må overleve med annet lys i mørketiden, mengder av annet lys ute og inne. Butikkene har pyntet seg for å lokke oss inn og kjøpe-kjøpe. Adventsstjerner er kommet opp her i heimen, dessverre har vi ikke greid å finne den vi kjøpte i fjor så vi må nok ta et dypdykk til i boden vår. I mens kan vi jo trøste oss med elektrobutikken sin utstilling av adventstjerner og annen lysende pynt.

Adventstjerner i butikken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På ekspedisjon for å finne juletre og annet grønt til inngangen på blokka der vi bor, ble det etter hvert litt trangt om saligheta i bilen. Da kan man bare lene seg tilbake og innbille seg at man er et helt annet sted en liten stund …

"Det er jul her på Hawaii.."? Foto: Hanna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s