Se opp i kveld

Se opp på himmelen i kveld – dvs. hvis du er på et sted med klarvær – her i Tromsø ser det dårlig ut i så måte. I kveld er det nemlig tid for Leonidene, en årlig forekommende meteorsverm. Det skyldes at jorda kolliderer med støv fra meteoren Tempel-Tuttle. Resultatet er ekstra mange flotte stjerneskudd. Man bør nok være på et nokså mørkt sted for å få med seg dette. I fjor sto jeg like her oppe i Kongeparken og forsøkte å få øye på  i det minste ett eneste stjerneskudd uten hell. Nei, Vorterøya hadde vært tingen i slike tilfeller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s