Sommeren var på en tirsdag i år

I år var sommeren en tirsdag og en halv onsdag. Rakk alle å parkere sparken, tro? En ting er været, en annen ting er folk som klager over været. Herregud, ingen kan gjøre noe som helst med det! Orker ikke å svare dem lenger. Foreløpig bryr jeg meg ikke. Hva jeg sier etter 3 uker i regnvær på Vorterøya er noe helt annet. Da får jeg vel endelig lest de bøkene jeg ikke har fått lest, f.eks. selvbiografien til Gro. Den har jeg begynt på et par ganger, men blitt «distrahert» og ikke kommet særlig langt. Kanskje jeg også rekker innom Hamsun, lenge siden jeg leste han nå.

Konsert med Bruce Springsteen i Stockholm juni 2009

Sommerminner fra i fjor: Grab your ticket and your suitcase,thunder`s rollin`down the tracks. You don’t know where you’re goin`, but you know you won`t be back.

Jeg gir foreløpig blaffen i været, teller dager og timer til ferien. Jeg har virkelig ikke mer å gi. Det er det som er å si om den saken.

Grab your ticket and your suitcase
Thunder`s rollin` down this track
You don’t know where you’re goin`
But you know you won`t be back
Darlin` if you’re weary
Lay your head upon my chest
We`ll take what we can carry
And well leave the rest

(«Land of hope and dreams.» B. Springsteen)

Sommer 2009

Sommerminner 2009

 

En tanke om “Sommeren var på en tirsdag i år

  1. Hei Janne. Du vet jo at været nordpå (som regel) ikke snur før halv-søringene kommer flygende og felles-ferien har gjort sin inntreden… Og det skjer om en uke, sånn serska..
    I juli 2009, ankom vi øya til positive 5 gr. Det betød kraftig fyring i ovnen de 2 første dagene, les døgnene. Og så, som lyn fra klar himmmel, var det x-antall uker med vaaarmt.. Det var så varmt, at vi opptil flere ganger måtte rømme på skyggesiden for i det hele tatt å orske å drikke iskald hvitvin.. Og da er det varmt. I tillegg var jeg på sjøen flere ganger i bare T-skjorta. Og da er det bra! Jeg husker liketil at jeg fikk en skikkelig stortorsk på Klakken.. (mimre mimre) på en sånn dag. Den dagen hadde jeg liketil hatt vett nok å ta med en Mack.. (ikke brus) Herrejerimias hvor herlig livet var da.. Så, fatt mot og sats ikke på alle bøkene du skal gjennom.. Dessuten, vi har jo grillkåter… Og Valpolicella.. Den beste av dem alle (Amarone) var blitt dyr nå, betalte NOK269, og det var i taxfri.. Men hva betyr noen kroner – hvis man kan kjøpe seg litt lykke gjennom en flasketut, fyre i grillkåta og gi bang i (dritt)været… Det heter «å gardere». Hikk…
    Så. Fatt mot!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s