Arven etter Nansen

Jeg lar sjelden anledningen gå fra meg hvis jeg kan komme ombord i hurtigruta på en elller annen «event». Bare jeg setter beina på dekket blir jeg glad og fornøyd, har sikkert sagt det før. I dag var MS «Fram» i Tromsø for aller første gang, dvs. den kom i går og i dag var det åpent hus noen timer slik at vi kunne få ta den i øyensyn. Og det gjorde vi. Det samme gjorde en hel haug med andre, det bare strømmet på, stor interesse altså. (Endelig noe å gjøre på den kjedelige søndagsturen!)

Kø for å komme ombord

Den er påfallende forskjellig fra de andre nye hurtigrutene «Trollfjord» og «Midnatsol». Denne er jo bygget for å ferdes i arktiske strøk og interiøret er veldig enkelt, ikke noe av det litt cruiseskip-aktige som de to før nevnte båtene har. Pent, bevares, komfortabelt med alt hva man strengt tatt trenger for hånden. Når man reiser med den er det tross alt naturen utenfor som skal være attraksjonen. En annen meget merkbar ting er at alt mannskap utenom offiserene ser ut til å være fra Filippinene eller noe der omkring.

Viktig å sjekke baren ...

Nansen er selvsagt med på reisen

I ettermiddag drar båten ut på «Klimareisen 2010» full av verdens fremste klimaforskere og vanlige passasjerer. Turen går selvsagt nordover og den blir sikkert en opplevelse for livet for de som kan delta. (Prisen starter på 29900 ..) http://www.hurtigruten.no/Norge/Reiser/Temareiser/Klimareisen-2010/

Rolf Terje sjekker forholdene i minisuiten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s