My hard is yours

Jada, det er «Eurovision Song Contest» i kveld og selv om jeg ikke bryr meg om musikken, må man jo titte litt. Det er Norge som arrangerer og det tekniske er alltid litt interessant. Hvordan har de løst det? Nå så jeg akkurat min gamle russekulling kringkastingssjefen bli intervjuet. Lykke til, Hans-Tore! Måtte alt forløpe knirkefritt og bli helt fantastisk.

Lenge mellom hver oppdatering på denne bloggen. Får si som Kleppa: Huffda! Jævlig kjedelig og litt frustrerende. Nå har vi vært på farta til Vorterøya to langhelger på rad og innimellom vært på litt shopping av «Vorterøyting» (ka no det måtte være). Skulle vært på øya denne helga både på grunn av det nydelige sommerværet og for å hjelpe dem med et veiproblem som har dukket opp. En stikkrenne er visstnok brutt sammen av telehiv og veien har har sunket ned der og fått et stort søkk. Noe må gjøres for å kunne kjøre forbi og de har vel prøvd med litt graving på dugnad. Det er jo ikke akkurat sånn at man bestiller gravemaskin og grus og får det reparert. Selv om det var mulig så spørs det jo om kaia tåler slikt utstyr i den forfatning den er i nå. Nei, det er ikke enkelt å bo i utkantstrøk.

Og for russejubileumskomiteen 🙂 tetner det til, bare to uker igjen. Har vi kontroll? Tja, vi tror det, men det kan sikkert dukke opp noe vi ikke har tenkt på.

Så har min kjære mann funnet ut at nå MÅ vi ha ny bil – brukt altså. Den vi har er 88-modell så han har kanskje rett?! Jeg er lunken for å si det mildt, men prøver å være lojal og ha en mening om de bilene han vil se på. Det er tungt! Vil heller reise mer på cruise for penga. Og lite som vi bruker bilen er det nesten idioti. Men, men, «kjekt å ha» som så mye annet. I formiddag måtte vi ut på et par steder som hadde såkalt «åpent hus», prøvekjørte til og med en bil. Fire hjul og ratt har de jo hele bunten….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s