Gratulerer med dagen, Norge!

Gratulerer med dagen til alle i melk-og-honninglandet Norge!

Vi har vært en liten tur gjennom byen for å beundre landets framtid, små og litt større eksemplarer, med flagg, iskrem, sukkerspinn og ballonger. Deretter kan vi med god samvittighet trekke oss tilbake og slappe av, vi har gjort vårt på «17. mai-fronten» opp gjennom årene: Stryking av skjorter, sløyfer og flagg, speidertog «midt i natten», kaker og basarer, tog_tog_tog til føttene ikke kjentes mer. Nå er det noen andre sin tur og takk for det!

Først slik ...

Deretter slik! På Sentrum Terrasses terrasse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s