Rå fesk

Da har jeg prøvd rå fisk sammen med kokt ris – også kalt sushi – for første gang. Som jeg gjettet så smakte det ingenting uten at man dyppet det i veldig salt soyasaus. Ikke noen aha-opplevelse for meg altså, men jeg kan godt tenke meg å prøve det en gang til og da på en skikkelig sushibar. Dette var jo som forrett på restaurant.

Deilig dessert

Så konsentrert var jeg om opplevelsen av sushi at jeg glemte å ta et bilde av herligheten. I stedet ble det et bilde av desserten: En aldeles nydelig karamellpudding 🙂 Ikke så interessant, men fine farger i hvert fall!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s