Earth hour

I kveld var det igjen «Earth hour» og halve Tromsø og verden for øvrig slokket lyset i en time. Månen tittet forundret ned på sin søster jorden og lurte på hvorfor den plutselig ble så mørkkledd. Jeg hadde selvsagt «ladet opp» med masse deilige oransje påskelys, og med et glass vin i hånden og månen inn gjennom vinduene var det hele ganske behagelig. Rart med det – man føler seg som en del av noe større siden «alle» er med. Har det noen hensikt? En liten bevisstgjøring, en symbolsk handling, solidaritet med den lille planeten vi bor på.

En aldeles nydelig palmelørdag i dag og opptakt til påsken. Noen tok en lang skitur, andre en lang handletur. Det holdt faktisk på å bli helgetur til øya i går. Dessverre ble jeg sein fra jobb og helt utkjørt så jeg orket ikke et øyeblikk tanken på 3,5 time på hurtigbåten, og da ville ikke Rolf T. heller ta på tur. Og i påsken blir vi heller ikke å dra utover av forskjellige grunner. Vi har nå tilbrakt alle påsker der i 25 år så om vi av og til «skulker» kan det vel ikke være så farlig.Minner fra tidligere hyttepåsker …..

Brønnen var full, men ingenting i kranen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s