«Ikke livstegn fra dokker!»

Fikk påminnelse fra hyttenabo og tremenning Terje på Vorterøya: «E det liv i dokker? Man høre ingenting!» Mannen har jo rett – vi er ikke flink til å gi livstegn fra oss. Det hele handler jo om «Jannes lille verden»: Jobben og heimen pluss litt til. Det er stort sett alt jeg har tid og krefter til. Jeg klager ikke, er  fornøyd med min lille verden. For tiden suger jobben all energi ut av meg, lange dager og tilsynelatende uendelige prosjekt. Fredag i morgen heldigvis. Håpet intenst å få rundet av et «uendelig prosjekt» før helga, det hadde nesten vært for godt til å være sant.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s