No fiesta – siesta!

I festivalbyen Tromsø pågår i disse dager en latinofestival som heter det stikk motsatte av overskriften, nemlig «No siesta, fiesta!» I dag var det sambaparade i Storgata. De som da får assosiasjoner til hoftevrikk og bare mager à la karneval i Rio kan tenke om igjen. Dette er arktiske strøk i mars, ikke mye rom for bar hud, nei. Men flotte kostymer (utenpå boblejakkene) og sambarytmer var det jo, fikk så vidt med meg en del av festen mens jeg var ute et ærend.  Vi er ikke med på den festivalen, det blir litt for fremmed for oss. Rolf Terje var som vanlig ute og fotograferte litt.

Nei, her er det «no fiesta». Jeg var helt utkjørt i går, skulle ikke greid å komme meg gjennom arbeidsdagen, sloknet på sofaen etter middag og sov sikkert et par timer. Da måtte jeg kjempe meg til «overflaten». Voldsomt så tungt man kan sove på sofaen! Etter en tradisjonell kveld med TV gikk vi og la oss ved halv tolv-tiden og jeg sov til klokka var nesten ti idag. Nå føler jeg meg bedre og mer normal.

Lyset er kommet og man lengter etter våren. Det er dessverre lenge igjen. På Breivikeidet og i Oldervika er folk denne helga blitt evakuert fra hjemmene sine  på grunn av skredfare og det ser ikke ut som nedbøren gir seg med det første.  Jeg planlegger en Oslo-tur litt seinere for å få en forsmak på vår. I mens kan jeg trøste meg med litt pene blomster og planlegge «prosjektene» mine. Dem er det mange av … På sikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s