Ei helt vanlig helg i januar?

De vanlige rutinene: Gjøre reint, skrive handleliste, handle osv. Terje og Torill på middag. De har ønsket seg «raspekake» så det er både enkelt og billig. Resten av kvelden går i rolige former – det er helt perfekt. Vi prøver å tenke ut noen smarte løsninger for boden som er oppe i leiligheten, den fungerer ikke optimalt nå. Kanskje vi har en løsning, kanskje det ordner seg.
I neste uke er det filmfestival og mye ståk. Det er moro, skulle ønske jeg hadde noen feriedager å avse til det, men det har jeg ikke. Feriedager er forbeholdt turer til Vorterøya og andre reiser.

I bakhodet surrer hele tiden den triste nyheten vi fikk på fredag. En kjær venn har fått en uhelbredelig sykdom og selv om dagliglivet går sin gang, har vi hele tiden han og familien hans i tankene. Innerst inne håper man at legene tar feil, at det ikke er så galt, at det kan bremses. Dessverre sier erfaringen noe annet. Man kan alltids håpe.

Over det helet surrer TV-bildene fra Haiti. Det er for mye, det er menneskelige lidelser over min fatteevne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s