Som vanlig

Som vanlig travelt i januar. Skulle legge ut en begeistret skildring av hurtigruteturen Bergen – Oslo som vi var på i helga, men så langt har jeg ikke kommet. Litt lange dager på jobb, må hvile litt, lese litt, se nyheter på TV (også), ordne litt og sånn går no kveldene. Må ha overskudd til å skrive i bloggen ellers blir det bare tull. Og nå begynner filmfestivalen så da må man bruke litt tid på å finne ut hvilke filmer man skal gå på, hvilke vi skal gå på i lag og hvilke Rolf Terje skal se alene – han tar jo fri et par formiddager. Jeg orker ikke se så veldig mange, det har med evnen til å absorbere ting etter en arbeidsdag, rett og slett. Det blir kanskje .. 5 – 6 stykker?

Ellers er jeg dels irritert og dels kokforbanna over to saker som verserer i media i disse dager. Den ene er ambulansesaken i Oslo som jeg mener blir framstilt urettferdig. Den andre er saken som var i Dagsrevyen i dag om overfallsvoldtekter. Fortsettelse følger!

Kjenner at dragningen mot nord begynner å gjøre seg gjeldende. Det er nok lenge igjen dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s