Han Arvid ordner opp

Da var det i boks: Nyttårsaften feires sammen med «han Arvid» på Polarlys!

I fjor var første gangen vi prøvde denne varianten, nemlig nyttårsfest på hurtigruta ved kai i Tromsø. Det var vellykket og i sær et par av damene var veldig fornøyd med å slippe matlaging, borddekking, opprydding og slikt. Så i år var det en kjapp rådslagning og undertegnede fikk oppdraget med å finne ut av mulighetene. Det var ikke så lett. Ingen skal beskylde Hurtigruten for å reklamere overdrevent for sine tilbud! Søk på nettsidene ga ingen resultat. En kjapp telefon fortalte at «ja, det skulle være noe». En e-post ga ingen resultat.

Men idag – idag har jeg snakket med han Arvid sjøl og da ble det greie på tingene. Her må det skytes inn at begrepet «han Arvid» skriver seg fra en tur vi hadde sammen med Odd og Annbjørg i 2003 med Polarlys til Kirkenes og tilbake. Kort fortalt var det slik at alt som skulle ordnes ble henvist til «han Arvid», han var tydeligvis en mann med oversikt. Arvid Andreassen er restaurantsjef på Polarlys og han hadde forstått hva service er for noe – for å si det kort. Han kjente ikke til ordene «nei, dessverre». Der var det bare «det skal vi ordne!» Så jeg ser fram til nyttårsaften med han Arvid – hvis han har vakt da. Vi skal få stor tapasmeny (herlig etter all julematen), champagne, musikk og hele pakka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s