PBD

Trolig har eg vært i svime siden Stockholm! I hvert fall trøtt og travel. Sover så dårlig om natta fordi det er så varmt – ja, nettopp: Varmt. I Tromsø er det egentlig iskaldt for tiden. Det er jo min «termostat» som er helt ute av kontroll, forferdelig plagsomt, gidder ikke beskrive det nærmere. I dag forsov jeg meg fordi jeg ikke hadde fått særlig mye søvn natta før. Det sliter.

Har laget middag klar til i morgen. Håper å lokke Hjørdis (min vakre venninne) og Terje innom i morgen når de drar forbi med hurtigruta, har jo over 3 timer liggetid her i Tromsø. Får vel høre nytt fra Lofoten også, det er jo der dem har vært.

Holder på å sanke sammen det vi skal ha med oss til øya til helga. Jeg har klart å samle på meg så mye planter at jeg har ikke ledig kapasitet til annet enn en ryggsekk i tillegg. Det er alt for fristende når man drar innom hagesentre eller blomsterbutikker i disse tider .. Men nå er det nok! Det er veldig tungt å grave i jorda der borte for det er svært mye stein, og i tillegg skal vi sette potet, så det er ikke tid til så mye annet den ene dagen vi i praksis har til rådighet.

PBD? Det er en kjent diagnose. Post Bruce Depression.
Hva nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s