Brucifisert!

Fullstendig Brucifisert!

Nå kommer det rapporter fra Nina i Bergen om at konserten starter – for en idiot jeg er som ikke er der! Hadde jo sjansen.

Men: Stockholm var kjempemessig og siste kvelden (søndag) var knallgod. Det var vel noe med været, stemningen og at vi hadde plasser såpass nær scenen. Det var rett og slett elektrisk i minuttene før konserten begynte, man følte virkelig at her kan alt skje. Ganske behagelig med nummererte sitteplasser, ingen problem å gå ut og inn etter mat og drikke heller (noe vi ikke gjorde). Folk hadde med seg kamera og fotograferte av hjertens lyst selv om det formelt sett ikke er lov.
Det bare strømmmet og strømmet og strømmet på med folk. 32500 er ganske mange .. Klokken 20.15 kom Nils ut med trekkspillet sitt og spilte «Idas sommarvisa» mens hele E-street inntok plassene sine. Så overtok Sjefen og det var full pinne fra første låt. Tok ikke mange minuttene før alle sto på beina. Jeg for min del sto vel 99,9% av konserten, føles helt unaturlig å sitte på en slik konsert.

En av de tingene som er ganske morsomt er at veldig mye av gjengen helt i front foran scenen, er unge mennesker. De kan være barna til 1. generasjon fans eller de kan ha funnet fram til musikken helt av seg selv. Og de er med hele tiden, hopper og vifter og klapper – de har energien.

Jo mer det synker inn, dessto mer kjenner jeg at det var en fantastisk konsert med utrolig mye flott rock`n roll. Takk, Bruce!

Noen flere bilder:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s