Enda mere sint dame,haha

Så var jeg her igjen,men det blir kort.Mest for å se at jeg klarer å få mine ord avgårde. Skrev et innlegg i går,men det føyk uti verdensrommet,antageligvis….Ida har vi grått vær med snø i lufta. Men man kan jo ikke si noe til det,etter alle dem nydelige dagan vi har hatt. Idag skal haue til pers,med klipp å strip.Litt må man jo jåle seg til…….. Ellers er det ikke noe nytt,alt som før. Alt er spennende med og vente og høre,ka det blir til med oss. Om når,katti,skal tru,enn om osv. Sjøl har jeg veldig lyst til å dra til lofoten.Å tenk,er det så rart at man vil fjålle seg til litt,å se litt yngre ut,når «minsten» fyller 28år i morra.Voivoi,jeg synes det lokter gamlehjem…..Ha en fortsatt fin dag.

En tanke om “Enda mere sint dame,haha

  1. Haue, ja! Ser ikke ut, men torsdag skal det til pers. Hadde time sist da vi dro til Vorterøya, og da var det to uker å vente på neste time. Vurderer å bytte frisør, men er jo så fornøyd med ho.Skjønne du har litt av hvert å tenke på.Det hadde vel gjort seg med en Lofot-tur, godt med litt annen luft under vingene. Og der er jo to av dokkers trivelige og flotte døtre.Sjøl har eg sittet her halve kvelden og ordnet med en reise – reiselederen, vet du. Mer om det i bloggen seinere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s