Eg – en Tallulah?

Jeg ble så fortryllet av dette navnet som har vært i nyhetene i det siste: Tallulah. Smak på det! Og så fant jeg ut at det er indiansk og betyr «fallende vann» dvs. foss. Nettopp. Spurte Rolf Terje om han ikke kunne begynne å kalle meg for Tallulah. Han prøvde å smile, men fikk det ikke til.

Det er så mye uro på jobb om dagen, dvs. det er ekstra mye uro («vanlig» uro har det jo vært i årevis). Det er en såkalt «arealkomite» som sniker omkring i korridorene for å forsøke å erobre areale fra vår lab, diskusjonene går og man blir oppgitt. Vi prøver jo å være velvillig og se ting med nye øyne, men det går en grense. Når man nærmer seg AFP-alderen er grensen veldig tydelig …
Her gjelder det å stå han av.

Må legge ut noen bilder her ellers blir det for kjedelig. Her er eg på operataket dagen etter Bruce-konsert i Oslo i 2008. Vi hadde jo kjempeartig før-fest på bygdehuset på Vorterøya fordi vi var hele 6 derfra som skulle av gårde (7 viste det seg seinere). Og så møttes vi i Oslo før konserten og giret oss opp! Reiste til Valle Hovin sammen og underholdt oss mens vi ventet på konsertstart et par tre timer. Riktig artig var det. Nå sitter jeg her og MIMRER.
Synes det passet bra å påminne seg om den turen for nå er han underveis igjen. Det blir Bergen denne gang. Bergen er en kjempefin by og vi gleder oss mye. Broooooooce! Nå har jeg jaggu kommet ut av tallet på hvor mange Bruce-konserter jeg har vært på, må telle billettene i mitt hemmelige lager.

Blir bare bilder av meg her, kan jo ikke legge ut bilder av andre på internett sånn uten videre. Hvis de ikke sjøl vil bidra?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s