Livet er en rekke festivaler

I hvert fall i januar. I dag sluttet filmfestivalen og i neste uke – den 23. januar – begynner Nordlysfestivalen. Vi har foreløpig ingen billetter der, er vel litt «mett» nå. Dvs. vi har selvfølgelig billetter til festivalkro ombord i «Trollfjord» lørdag kveld, det må man ikke gå glipp av.

Har vi sett bra filmer denne uka? Vi har sett 7 (Rolf Terje 9) filmer og alle var gode filmer. Et par av dem likte ikke jeg noe særlig, men det får så være. I går kveld så vi «The Wrestler», som altså skal være Mickey Rourke sin store tilbakekomst på lerretet. Meget bra og stor innsats av Mr. Rourke. Og ikke å forglemme er det en nyyydelig musikk helt på slutten skrevet og fremført av Mr. Boss himself.
Vi har ikke vært noe særlig på byen på kafe i løpet av festivalen. Det har ikke passet sånn med tidsskjemaet. Men folk er det over alt, strømmer av folk i forskjellige retninger før og etter filmene. Byen lever.
I dag var det ikke så overskyet og faktisk lyst midt på dagen. Herlig – humøret letter flere hakk. Skulle reist på en liten vinterferie nå og kommet tilbake når det var blitt mye lysere om et par uker, men vi har ikke bestilt noe og det ser ikke ut som det blir noe heller. Det er jo jeg som er «reiseleder» og jeg har ikke gjort jobben. Har mer enn nok med å greie «den andre» jobben …
Gran Canaria er OK, men vi har vel vært der litt for mange ganger. Og hvor skal man da dra? Det blir for mange timer på fly med alternativene.

2 tanker om “Livet er en rekke festivaler

  1. Hei Janne, ja nu har eg klart å knota meg innpå her også. Vi får nu se kor kreativ eg e med skrivinga, vet sjøl at det begrense seg og godt e vel det ….i dette tilfellet,heheSer at dere har litt av hvert å passe på,filmtitting, trimming og jobb.Når det gjelder helsa får en gjøre så godt en kan for å holde seg på føten, håper du kommer i form igjen snart.Vi har nu begynt å se litt etter sydentur til våren, mai muligens, ser der er turer fra Evenes-Bulgaria, vi får se ka d bli t.Ok, thats it, vi sees i dette mediet flere ganger tenker jeg, hils RolfT og ha d godt

  2. Oh la la Der er fetter John også i farta. Ja, vi baille no her. Og med trimmen er det litt opp og ned, men eg prøve eg prøve. Ellers får man bare ta seg sammen :)Ha det bra. Klem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s