En særdeles fin helg

Tilbake etter 3,5 fine dager på hytta på Vorterøya. Nå som vi har fått båten til å anløpe onsdager også på såkalt «signalanløp», åpenbarer det seg en ny verden omtrent. Vi er framme før kl. 20 på onsdag og får som sagt den kvelden pluss 3,5 dag på øya. Det er helt fortreffelig.

Det er for tiden innspurt på arbeidet med den nye kaia, og det er mye som skjer. Selve kaia bygges av et firma, men vi har jo ikke penger til noe annet så det må gjøres på dugnad, f.eks bygging av godsskur. Rolf Terje var på dugnad alle 3 dagene (torsdag, fredag, lørdag) og først søndag fikk han tid til  å ta en kort markatur før vi skulle reise hjem. Innvielse av nykaia planlegges for fullt og det er mye på gang.

Og nå er Vorterøya ikke bare på internett, men også kommer den antakelig på TV til høsten! Idag søndag hadde vi nemlig besøk av TV2 og den ikke ukjente kokken Andreas Viestad. På den private kaia til Jan Ole sto det helt TV team og en kjendiskokk og laget mat med laks og forskjelig annet. Nærmere om det kommer seinere på Vorterøy bloggen og i «Vorterøynytt» til høsten. Viestad var meget fornøyd med besøket og uttalte at «dette er det vakreste stedet jeg noen gang har vært og det kan du sitere meg på»!

TV2 lager matprogram på Vorterøya. Andreas Viestad i lys jakke til høyre.

2 tanker om “En særdeles fin helg

  1. Gmorn. Ja, se der. Da har du/dere fått testet onsdagsbåten. «Misunner» dere litt denne – ta en svipptur på en onsdag. Ikke for det – han SAS kjører jo nord på onsdager og, så det er håp for de som bor litt lengre unna også. Bra opplegg!!
    Og øya muliggens på TV…bra2! Og blir det nok turist trafikk, så får vi foreslå tunnell..
    Ellers er jeg vært treg å kommentere – (beklager det) har hatt sluttspurten på verandaen. I går var glassmesteren her og satte inn (glass)veggene. Og det kom veranda-gress på gulvet. Nå er det bare VårHerre og været vi venter på. Ikke testet sommerens hvitvin enda der ute..
    Nuvel. Vi snakkes..

  2. Regner med oppdatering på bloggen etter som utviklingen går videre på verandaen?
    Ang. hvitvinen så orka vi ikke vente på sommeren mer: Vi tok reker og hvitvin i går kveld. I vinterhagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s