Helg igjen

Rart med det, helgefølelsen inntreffer selv om man har «fri» hele tiden, som jeg har en periode akkurat nå. Det er vel innøvd over maaaange år, tenker jeg. Nå kjenner jeg at oppkjøringen til neste helgs kaifest har startet allerede, gleder meg veldig. Og ikke minst gleder jeg meg fordi alt nå er i boks: Arbeidet på kaia er startet (meget viktig!), forberedelser til festen er i full gang, festkomitèen er ytterst kompetente folk, mat og drikke er noenlunde under kontroll og vi skal dra utover til Vorterøya onsdag kveld allerede. Det blir skikkelig langhelg. Vi stenger antakelig av for sesongen. Erfaringsmessig er det lurt å gjøre.

Det eneste usikre nå er været – med litt flaks blir det også bra.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s