Nå blir det fest

Men først blir det ny kai på Vorterøya! Deretter skal vi ha den etterlengtede kaifesten for å feire denne for øya historiske begivenheten. Nå blir jo ikke kaia ferdig til festen altså – det er antydet at kaia ikke blir ferdig før til jul, men så snart jobben er påbegynt anser vi at vi har god nok grunn til å feste. Aldri la en anledning til feiring gå fra deg – det må være regelen! Gjester har vi også invitert, fra kommunen med ordføreren i spissen, fra Lerøy Aurora som har gjort dette mulig, fra fylkeskommunen og fra Nord-Troms Museum.

Så nå er det bare å planlegge selskapet. Vi har jo noen uker på oss og planlegging av dette slaget er  bare moro.

Grillmat? Jeg??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s