Ikke et ord

..om været. Mye annet å glede seg over. Og om det blir litt ruskete vær hele ferien, er det bare å begynne og planlegge sydenferie i vinter. Det blir fint, det. Ser det er blitt populært med såkalte «hotell for voksne», dvs. hotell uten barnebasseng og «Bamseklubb», det kunne være noe å prøve – kanskje? Kommer jo an på beliggenhet også.  Begynner å bli lenge siden vi var på sydentur, var ikke slikt da. Ellers har vi jo litt ferie til overs og kan hoppe på et cruisetilbud som måtte dukke opp litt seinere.

Neida, ingen grunn til å deppe enda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s