Mannen ville fra nissen flytte

Eller var det omvendt? I hvert fall er alle nisser nå omhyggelig pakket inn og plassert i boden. Om ca. 50 uker henter vi dem fram og pakker dem ut igjen. Litt merkelig følelse med det samme man har ryddet opp etter jula – litt tomt? Her driver man og planlegger i det vide og brede: Gaver, mat og innkjøp, henger opp stjerner og lys og stiller opp et kunstig tre med alskens pynt. Og så – etter knappe to uker – rydder vi alt vekk og livet går videre. Midtvintersblot kalles det egentlig. Det er enda en ting kirka har lagt beslag på og fått til å se ut som det har noe med kristendom å gjøre.

Her er det fare for at jeg virkelig får vann på mølla! Men må komme meg i seng. Det var dette med å snu døgnrytmen ..  På jobb i dag var det forresten skikkelig moro i lunsjen. Slankekurene florerte – noen på Atkins og noen med «rensekur» med bare flytende føde. (Jeg lurte på om rødvin ikke var «flytende føde».) Skal vi aldri bli klokere? Heldigvis har vi humoren og latteren, det berger oss.

Publisert i jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s