Nå har vi vaska golvet ..

– men «børe ved» har vi ikke. Og tar jeg ikke mye feil må nok et eller annet golv vaskes på nytt før julen ringes inn. Julaften er jo ikke før torsdag og nå er det bare mandag. I dag var det soverommet og badet som fikk julevasken. I morgen står kjøkken og stue for tur. Og innimellom skal vi handle «litt til». Kveldene går som en røyk i disse dager.

Jeg er rett og slett stolt av meg selv som har klart å begrense julebaksten til 3 – tre – sorter i år! Saken er at ingen av oss liker tørre, søte kaker noe særlig (Hjørdis sine tørre vafler er et unntak!) og i fjor kastet vi nokså mye i februar/mars. Så hvorfor drive på??  Som sagt – kjempefornøyd med at jeg klarte å rive meg løs fra den tradisjonen.

Ser på amaryllisen jeg kjøpte på lørdag og er spent på om den springer ut til julaften. Det er en av de aller vakreste juleblomstene jeg vet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s