Stikket

I dag var det massevaksinering på jobb så det var bare for «bermen» å line seg opp og få stikk i armen. (De «viktigste» folkene er vaksinert for lengst.) Det var lang kø, men det gikk raskt og effektivt. Jeg har foreløpig ikke kjent noe særlig annet enn at armen begynner å bli litt vond nå på kvelden. Det sies å være helt «etter boka». Så er det bare å krysse fingrene for at man holder seg frisk til vaksinen har fått jobbe et par uker.

Jeg er mer bekymret for Rolf Terje som skal reise til Moskva litt seinere. Han er ikke vaksinert og det ville være ille om han ble liggende syk der borte. Ikke kan jeg hive meg på et fly og hjelpe han heller for til Russland må man ha visum og det er en lang prosess. Akkurat nå har han forresten ikke fått visum for på ambassaden i Oslo var de ikke fornøyd med hvordan søknaden var fyllt ut. Egentlig håper jeg at han ikke får visum i tide og må være heime … er litt engstelig der.

Ja, julen er over oss nesten for fullt, virker det som. Butikkene har lenge hatt glitter og engler utstilt og nå er det full rulle. Det er koselig med jul, gleder meg. Førjulstiden er også fin med lutefiskselskap, sild og øl og mye annet godt som man smaker på før jul. Skulle gjerne vært på julebordet på Vorterøya for det var skikkelig moro den gangen vi deltok. Det spørs om vi har penger til å utvide eller bygge om på bygdehuset neste sommer, kanskje kaia sluker alle våre midler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s