Ingenting å skrive heim om

Dagene går og jeg får ikke gjort det som jeg egentlig synes er mest morsomt, som f.eks. å skrive. Denne uka har stort sett gått med til snørr og hoste. Trodde en liten stund at det var influensa A på gang, men det var det nok ikke. Nesten så man håper man skal få den og bli ferdig med det.

Heldigvis siste valgkampduell på TV i kveld. Valg handler om å bli valgt og de snakker ikke nødvendigvis om realiteter. Som f.eks. «eldrebølgen». Fire tidligere – og nå «eldre» – statsministre har sagt sannheten: Vi trenger noe sånt som 140 000 nye stillinger i eldreomsorgen om et visst antall år ellers vil hele greia bryte sammen. Hvor faen skal vi få det fra? De unge i dag vil ikke jobbe i eldreomsorg. Det er for dårlig lønn og har for lav status. De vil gå på School of Performing Arts og bli kjendiser i 15 minutter i et eller annet TV-program. For noen år siden skulle «alle» bli programmerere eller webdesignere, det var det store. Nå er det store å komme på TV.

Herregud så lei jeg er alle disse såkalte «kjendisene»! Hvem er de? Hva har de gjort? Hva har de utrettet? Hva er deres talent, deres gave? Heldigvis er de snart glemt – så kommer det noen nye neste år.

Jeg burde ha lett fram noen flotte bilder å sprite opp bloggen med. Dette er jo bare soooo boring! Men det tar tid. Leser at interiørbloggerne er en gruppe man regner med. Javel. Jeg har sett på en del av interiørbloggene. De er veldig fine og damene som lager dem er svært flinke. Jeg lurer bare på hvordan de får tid til alt dette? Bildene de har ser jo ut som noe fra et interiørmagasin. Kjøper de absolutt alt av sine shabby chic landlig interiør rekvisitter eller lager de dem kanskje sjøl? Det skal arrangeres og danderes (jeg vet – jeg har prøvd i liten skala), det skal fotograferes og bli bra, det skal lastes ned til datamaskinen, kanskje redigeres litt og så legges ut i bloggen. Jeg synes det er tidkrevende. Hvordan har de tid? Ja, ja, har man en hobby eller sterk interesse så tar man seg tid, antar jeg.

Jeg hadde tenkt å følge landingen av romferga Discovery i kveld, men det blir ikke før ved 3-tiden i natt og det blir akkurat litt for mye for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s