Ferien går mot slutten

Men enda er det noen dager igjen. Har bare hatt to uker her på «godset», to kjempefine uker. Sol og varmt, grilling, sitte ute om kvelden og se på det vakre nesten_august_lyset over Arnøya. Har til og med badet i sjøen! Det er vel 25 år (?) siden sist. Jeg som ikke en gang bader i Syden ..
Jeg er nesten litt oppgira over det der. Sånn er det når man overvinner seg selv – til og med for noe såpass uvesentlig som å bade i arktisk hav. Antakelig burde man gjøre det mye oftere: Overvinne seg selv og sin ulyst, redsel, fobi – whatever.

Vi var i Krøkebærvika (for de innvidde som vet hvor det er) og grillet og Terje, Hjørdis og Ingunn kom også dit. Alle ville bade, Gamsten først uti, så Ingunn og så fulgte vi andre etter. Hyl og rop og mye moro. Legger ut bildebevis seinere 🙂

Og her er beviset:
Kjeften kollåpen så det er plass for en storsei å hoppe ned i! (Kanskje det var bittelittegranne kaldt …?)
Men Rolf Terje svømmer elegant av sted. På steinen til høyre sto Gamsten (Terje) klar til å stupe uti, men han kan jeg jo ikke publisere på internett sånn uten videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s