Ikke sove bort sommernatta

Det er sant. Men så var det jobben, da – sukk! og man bare MÅ sove. Det er noe herk!

Rolf Terje teller ned til ferien sin som starter fredag og jeg teller med han. Det blir kjempefint for han å få ferie, trenger det sårt, ei hel uke uten maskjerring :), prate med folk og oppdatere seg på hva de holder på med. Ja, det blir fine greier. Er spent på om plantene vi satte ned for x uker siden har overlevd – håper det, men er forberedt på det verste.

Sjøl må jeg jobbe ei stund til. Prøver å ta livet med ro og nyte at det er roligere på jobb nå om sommeren. Leser rapporter fra Bossen sin andre runde på Europa-turne og det er visst ikke noe dårligere enn første runde, heller tvert i mot. Jeg skulle vært på mange flere konserter! Og det hadde jeg vært hvis det ikke var for .. ja, egentlig bare tull! Hvorfor innser man alltid slike ting alt for seint??

I dag er den første dagen av resten av livet ditt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s