Born to run

Det er jaggu bra at det er nedtelling til pensjonen. Blir bare mer og mer innstilt på å farte omkring he he he Ikke så lenge sia Stockholm og det var så vidt det ikke ble Oslo-tur denne fredagen. «Heldigvis» var flyene så fulle at jeg fant ikke avganger som passet meg for å komme heim (hvem gidder dra fra Oslo tidlig lørdag formiddag?). Full av uro … Tromsø blir for liten av og til. Skal sjekke litt igjen i overmorgen, kanskje noen avbestiller 🙂

Ingen St.Hans-feiring i dag for Rolf Terje er i Oslo. Passet på å jobbe litt lenger. Rakk også en tur opp i etasjene for å snakke med en gammel Vorterøy-væring som kjedet seg etter langt opphold på sykehuset. Alt er vel med henne heldigvis, kanskje hun fikk dra hjem i dag. Har prøvd å ringe henne i flere dager, men hun er «telefonglad» så jeg har bare fått opptattsignal.

Rolf Terje kommer hjem i morra kveld og tidlig neste morgen må han sette seg i bilen for å rekke møte på Skjervøy torsdag klokka 12. Tenk at han gidder! Håper inderlig det blir et bra resultat og at vi får kaia reparert for mange år framover. Noe annet ville være ille etter som han og flere andre har nedlagt massevis av arbeid over lang tid for å få dette til. (Festlig da å komme til Vorterøya og bli kritisert for hva man IKKE har gjort …!) Tror ikke noen forstår hvor mye jobb det er å få ordnet slikt som den veireparasjonen vi hadde, penger til bygdehuset og andre ting. Det er telefoner, e-poster, brev og atter brev.

Bildet: Rolf Terje med kompiser på Stockholm Slott på «Svenska Flaggans Dag» 6. juni 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s