Is anybody alive out there??!!!

Da er det det 2 late pinsedager igjen. Været gjorde at vi ikke tok på tur til Vorterøya. Var på kino i kveld og så en japansk film som heter «Briller». Det lar seg ikke forklare hvordan den var! Snakket med Torill i telefonen og hun spurte hva den handlet om. Eg: Det var ingen handling. Hun: Men da var det vel en bra dialog? Eg: Det var omtrent ingen dialog. ?? Vakre bilder, veldig fin fotografering og nydelige farger, naturfarger og svart og hvitt, akkurat slik som jeg liker.

Og Europa-turneen til Bossen er i gang, startet i kveld i Nederland. Jeg er oppgira som bare faen! I neste uke er det to dager på jobb og så: Stockholm. Kritikerne kan skrive hva de vil, gi hvilke terningkast de vil – jeg veit at det blir to kvelder full av god musikk, moro og et band som gir alt og har det åpenbart gøy på scenen. Hva mer kan man forlange?

«I ran for president because I couldn’t be Bruce Springsteen.»
— Barack Obama

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s