Irriterende ja,du er ikke alene….

Skal man snakke vekt,så vil jeg kvæles. Tenk at man skal slite med den til alle tider!!! Andre kan ete en hel PRIX butikk,uten at det vises,mens jeg må tenke «flesk»,uansett hva jeg spiser. I disse tider står alt i stampe.Skulle virkelig tro at man fikk trim nok,av å trampe opp og ned alle knausan,etter de jæ… måseggan!!!! Pluss at man ellers styre med alt muli her ute. Jeg skylder på alderen. Det bær med raske skritt mot en gamlehjemsplass……………. Tiden flyg jo avgårde.Du ser jo,ikke lenge før man tar fram juletreet igjen.! På tide at dere tar en tur til øya snart…. Jeg er fortsatt gressenke her ute,mens dem hold til ute i Vannvåg. Og det går helt greit.Har nok å gjøre utafor veggan og. Gleder meg veldig til avisa. Ellers har jeg ikke mer på hjertet for denne gang…….anna enn å tenke vekt,hahahahahaha

En tanke om “Irriterende ja,du er ikke alene….

  1. Artig, du! Eg prøve for tia egg og bacon-dietten. Fine saker. Men lørdag et det veiing og da et det vel ikke artig lenger. Vitenskapen e kommet langt. Sukk.Avisa skal forhåpentlig trykkes i dag. Ble litt forsinka på grunn av teknikken. Må bare flire når eg les ka du skriv. Det e bra, Hjørdis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s