Vorterøynytt

Akkurat fått høstnummeret av Vorterøy-avisa – «Vorterøynytt» – i hende (takk, Odd!). Av en eller annen merkelig grunn er det alltid interessant å lese den avisa selv om man fra før har kjennskap til det meste som står der. Til og med det som er produsert innen husets vegger er moro å lese!  Det må vel komme av at vi er opptatt av den øya og det som foregår der av stort og smått?

Nå nærmer det seg en av sesongens store begivenheter: Julebordet på bygdehuset. Vi har vært med èn gang og det var veldig fint. Var så vidt vi ikke ble med i år, det var mulighet for å reise utover onsdagen før allerede (ekstraanløp av båten) og da blir det ei akseptabel langhelg. Vi var dessverre opptatt den onsdagen og kunne ikke reise. «Dessverre» blir litt feil for vi skal på en konsert som vi ser fram til og som sikkert blir bra. Det blir som å velge mellom melk og honning: Kan man ikke få begge deler? Sa Ole Brumm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s