Stormfulle høyder

Storm har rast over Troms det siste døgnet og tak flyr av husene i hopetall. Alarmerende beskjed fra Vorterøya i dag: Stormen har revet løs ei «dekklist» på vårt tak. De uunnværlige naboene Hjørdis og Terje har vært inspeksjonsrunde og sendt oss foto av elendigheten. Ikke nok med det, Gamsten har steget opp i stigen og gjort nødreparasjon slik at ikke takplatene tar av ved neste vindkast. Men vi må nok utover så fort som mulig og gjøre mer permanente tiltak, antar jeg, uten jeg vet hva det skal gå ut på.

Dette ser ikke bra ut! Foto: Hjørdis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamsten trør til. Foto: Hjørdis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s