Liten tue kan gjøre mye ugagn

Liten tue kan visserlig velte stort lass, men også et akebrett med en liten gutt og hans mamma. Det skjedde i helga på Vorterøya og det gikk ikke verre enn at helikopteret måtte hente lillingen, som altså hadde brukket foten i sammenstøtet. Luftambulansen er jo et dagligdags syn på jobben, man løfter ikke blikket fra dataskjermen for det. Noe ganske annet når den lander i hagen til naboen. Da ligger man på magen over kjøkkenbenken med kameraet skuddklart og følger med! Etter som det var snøkov og varierende sikt, hadde de for sikkerhets skyld sendt ut ambulansebåten «Kvænangen» også for det tilfelle at helikopteret ikke kunne lette. Det mannskapet ble stående «arbeidsløse» å se på at Gilbert & co. fløy av sted med den lille pasienten retning UNN.

Helikopter i hagen

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s