Travle tøtter trosser tiden

Som skulle bety? Tja, det kan man jo evt. tenke litt på. Et fint bokstavrim var det vel i hvert fall. «Tøttene» er skolevenninnene som prøver å møtes, men farter omkring og er travle så vi får det ikke til før langt ut i september. Går nå litt i rykk og napp det der, i hvert fall for min del. I «Vorterøy-sesongen» planlegger jeg nødig noe på torsdager og fredager pluss helg for vi tar av og til relativt spontane langhelger hvis været ser bra ut. Den sesongen kan strekke seg til midten av oktober. «Relativt spontant» betyr at det må bestemmes seinest tirsdag, det skal handles m.m.

Tør ikke tenke på hvor travle vi kommer til å bli når vi pensjonerer oss og virkelig har tid til å gjøre det vi vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s