På tur igjen – denne gangen til Vorterøya

Om sommeren har det en lei tendens til å bli enda mer rotet enn ellers hos oss. Etter som vi kjøper inn ting og tang som skal med til hytta, blir de gjerne stående framme for ikke å risikere og bli avglemt. Jeg avskyr plastposer som slenger omkring og synes det er nokså utrivelig med alle slike på stua, men prøver å overse det. Her i leiligheten har vi ikke så mange steder å gjøre av slikt midlertidig rot. Hvis jeg gidder flytter jeg dem til «kontoret» og legger dem utover gjestesenga. Da kan det se slik ut – legg merke til variasjonen i utvalget:

Variert bagasje ...

Etter 26 år med tett trafikk til og fra Vorterøya skulle man tro vi etter hvert ikke har så mye å drasse på. Nå-nei, det er stadig noe mer og vi er stadig nedlastet. Sist vi dro hadde vi 8 kolli, alle steintunge. Og på retur hadde vi nesten like mye for da skulle fisk og bær heim til fryseboksen, pluss at Rolf Terje har fått det for seg at han skal frakte de gamle bildekkene til Tromsø.

Det er et slit å ha hytte! Neste ferie blir på hotell. I syden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s