Kampen for tilværelsen

Det ser ut som at kampen for kaia på Vorterøya ikke skal ta slutt riktig enda. Etter at reparasjonen ble svært mye dyrere enn først antatt, har hele prosjektet hengt i en syltynn tråd. Deprimerende vil jeg si. Nå har det imidlertid kommet nye innspill på måter man muligens kan løse dette på, så i dag har «Stiftelsen Vorterøy kai» telefonmøte for å se om det er noe som er gjennomførbart. At det hele fremdeles står og faller på laksekonsernet Lerøy Aurora er vel ingen hemmelighet. De har vært helt fantastiske i hele denne prosessen så uansett utfall skal de ha 5 stjerner «i boka».

Jeg må bare bøye meg i støvet for han jeg bor sammen med for han har aldri gitt opp i denne saken.  For meg har den fortonet seg som en eneste gigantisk «askesky» hvor man febrilsk famler rundt og prøver å finne noe og når man har funnet «noe» må man lete videre for det var ikke det helt riktige objektet likevel eller det var noe som manglet. Puh! Sammenligningen er kanskje ikke helt god, men det har altså stadig dukket opp nye hindringer. Pluss at tiden går og tiden er vår fiende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s