Første film på festivalen

Første film for meg på TIFF – Tromsø Internasjonale Filmfestival – Rolf Terje så en tidligere i dag så han har et forsprang. Filmen var interessant nok, men på Tromsøs gamle kino Verdensteatret var det helt forferdelig dårlig luft (rakk de virkelig ikke å lufte litt etter forrige film?), har aldri kjent så dårlig luft der som nå. Vi ble begge nokså tung i hodet etter hvert. I tillegg var lyden nokså gruggete og filmen på engelsk var ikke tekstet så man måtte bare konsentrere seg.

To filmer i morgen, på nykinoen Fokus begge to.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s