Mørk stjerne

I dag når vi sto opp var det mørkt i adventsstjerna. Vi får ta det som en påminnelse om at nå er adventa over for lengst, jula er også over og nå er det ganske snart på tide å fjerne alt stæsj. Tror det får henge oppe ut denne helga, men i morgen er det ubønnhørlig slutt. Leser fra i januar ifjor i denne dagboken min på nett at vi tok vekk julepynten den 3. januar, altså enda tidligere. Hyggelig så lenge det varer, men litt befriende å gå videre mot lysere tider. Adventsstjerna er blitt mørk, men den hvite amaryllisen blomstrer vidunderlig vakkert. Et symbol på lysere tider kanskje.

Gjenstår å få døgnrytmen sin på rett kjøl. Det har ikke vært så veldig mye direkte rangling, men litt blir det, koselig å sitte oppe og sånn. Og ved et par anledninger – nyttårsaften deriblant – bikket vel klokka to før vi tenkte på senga. Det er bare å være beintøff og stå opp til vanlig jobbtid, et par trøtte dager så er det ordnet. I morgen er den første av dem ….. Fire dager på jobb og så ut på tur igjen. Det blir greier. Håper været er bra så vi ikke blir sittende som Thailandturister på flyplassen he he he

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s