Den første dagen i 2010

Da var vi i gang med 2010.
Banalt å si det, men tiden går altså uhyggelig fort.  Ganske så nylig var det den store år 2000 problematikken. Husker at vi satt på Vorterøya på formiddagen nyttårsaften og var bittelitt nervøs, i hvert fall var jeg det. På jobb hadde vi jobbet både lenge og vel med å sjekke utstyr og gjøre forberedelser med både plan B og plan C klar, så der burde alt være OK. Men den snikende følelsen langt bak i hodet: Kan det være noe vi ikke har tenkt på? Umulig!
Så begynte meldingene å tikke inn fra den andre siden av kloden som da allerede var gått inn i år 2000. Alt vel – puh! Etterpå hadde vi en fantastisk feiring med vardebrenning oppe på haugen ved Krøkebærvika, raketter, like vakkert vær som vi har nå, og etterpå stua full hos oss – nesten alle på øya var der. En minneverdig feiring.
Det var litt mimring. Det kan man tillate seg i min alder 🙂

Vi hadde det som vanlig kjempefint på hurtigruta i går. Og for en god mat! Foruten alle tapasrettene av alle slag, sto kokkene og skar opp av et helstekt lam – nydelig. Det så ut til å være ganske mange rundreisepassasjerer ombord. Tror ikke restauranten var mer enn litt over halvfull, det var vel egentlig ganske sensasjonelt tatt i betraktning hvor dårlig det arrangementet har vært annonsert.


Han Arvid sto stram og strunk i døra og ønsket oss velkommen, så ble vi geleidet til et hyggelig hjørnebord ved vinduet i den innerste delen av lokalet. Kunne ikke blitt bedre. Utsikt til fullmånen med sin delvise formørkelse, Fjellheisen og det som foregikk der. Bærre lækkert!

Nyttårsforsetter? Det vanlige: Trimme mer, spise sundt, være snill og grei 🙂
Ikke forbruke så mye. (Kanskje det siste blir det vanskeligste .. ?)

«Vi mennesker vurderer ofte hverandre ut fra suksess, synlighet og materiell velstand. Da er veien kort til å se ned på dem som tilsynelatende ikke har klart seg så godt.»
Kongens nyttårstale 2009.

Hvem fant på å kombinere kransekake med kongekrabbe på tallerkenen, tro?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s