Betraktninger fra første rad

Var på Hålogaland Teater og så «Bør Børson». Heldigvis at Rolf Terje har kulturkontakt på jobben for dermed kommer vi oss på en del forestillinger. Ellers hadde vi sikkert ikke hatt tiltak til halvparten en gang.

Jeg er ikke sånn kjempefan av Kristian Figenschoug som skuespiller. Han er flink, bevares, bare ikke min stil. Han har jo hovedrollen i dette stykket så jeg tenkte at «ja, ja, vi får vel se» .. Første halve timen synes jeg ikke var så særlig, oppstykket, rotete, mye grimaser, folk som hoppet ut og inn. Men på slutten av første akt begynte ting å ta seg opp og andre akt var skikkelig bra. Dette er dyktige folk. Og så den utsikten fra første rad! Vi kunne bøyd oss fram og tatt skuespillerne i leggen når de var framme på scenen. Gutta var begeistret for det var mange lekre damer i trange kostymer som danset og vrikket rett foran nesa på dem. Skikkelig bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s