En førjuls hilsen….

Nå er det lenge siden jeg har vært på denne siden. Det har vel med det å gjøre,at man blir lat når man sitter her i «bunkersen» på Skjervøy?? I dette flotte været vi har hatt,hadde det ikke vært meg imot,å fortsatt ha vært på øya våres. Men jeg forstår jo Terje og,som går på behandling,at han kunne få flere tima i uka,enn bare hver torsdag. Pluss at han ble rastlaus av å bare gå der,når det ikke var noe å gjøre på havet.Jeg for min del,har alltids noe å gjøre. Nå er det bare å vente på julebordet,som er om to uker. Håper at været er med oss. Hos oss blir vi 7 stk. Tror ikke det blir langt unna det antall som vi var i fjor…..Det ser ut for at julebord på øya,er populært. Så vi må bare komme igang til neste år,med utvidelse av salen. Og ikke minst,få tak i mere bord å stoler. Ellers så går dagan her som før. Julestress lar jeg gå forbi,enda iallefall. Synes at tiden går så skummelt fort. Man når jo snart ikke å kaste ut juletreet,før det skal opp igjen!!!! Ho Ingunn er jo som sagt kommet hjem fra Lofoten,å bor her. Men vi unner ho jo etterhvert å få sitt eget igjen,hvor det no da blir…. Ho har allerede flere jobba her no,men bare som vikar på : skole,SFO, hjemmehjelp,støttekontakt osv. Ho har jo et veldig godt lag,med både gamle og unge,og er tålmodig. Der slektes ho ikke på mora!!!! For jeg sto langt bak i køen,da tålmodigheta ble utdelt 😦 Ellers så skal man jo bare være glad for at man holder seg frisk,bank i borde!!! Synes det er skremmende i disse tider,med denne svine rabalderen. Lure på om det er for mye opphausa,eller at det er så alvorlig som noe sier? Her på Skjervøy,så rekk man vel å være både dau,å våkna igjen,før man får vaksine. Vi har jo planer om å ta den da,men det er jo nesten krig om å få den. Ja ja tiden får vise. Idag på søndag,så skal jeg brase tørrkjøtt lapskaus til folket mitt. Får håpe at lamme fettet…holder oss friske,ha ha. Ha en god helg alle mann. Hjørdis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s