Vi dro nesten til øya i dag

Og «nesten» innebærer at vi ikke dro. Dessverre. Har hatt det i tankene flere dager og pratet litt om det. Lysten var stor på grunn av det flotte været. Men for meg ble tanken på å tilbringe til sammen 7 timer av en meget knapp helg på hurtigbåten, rett og slett for meget. Og da resignerte Rolf Terje også.

Vi tok oss i stedet en tur langs kaia og tittet over på Ishavskatedralen som i kveld er lyst opp i blått. Spektakulært syn. Det ble en kort tur for det var bitende kaldt ute. Bra mye folk ute og nesten fullt på de to nye restaurantene nede på kaia og i Sjøgata. Føler ingen trang til restaurantbesøk akkurat nå, vi har jo levd på restauranter i 2 uker nettopp…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s