Ingen rød løper

Siste anløp før retur til Barcelona var Cannes på lørdag 31. oktober. Terje ble ombord mens vi 3 andre dro i land for å se på byen. Båten måtte ankre ute på havna her og vi ble skysset i land med livbåtene. «By tender» heter det på cruisespråket. Det var jo litt ekstra moro, syntes vi.  Fire livbåter gikk i skytteltrafikk hele dagen for å få folk i land og ombord. Våre lugarer var rett over der hvor båtene la til, så vi underholdt oss med å betrakte trafikken fra egen balkong. Øverst i trappa på bildet står gutta klare med sprayflaske for å «rense» de som har vært i land.

Cannes viste seg å være en koselig liten by på størrelse med Tromsø. Vi ruslet langs denne berømte «croisetten» hvor filmstjernene paraderer når det er filmfestival. Ingen rød løper denne dagen! Like ved var det et stort marked med alt mulig av gammelt og nytt. Både Torill og jeg ble helt «forelsket» og kunne nok tilbragt mye tid der. Bakenfor strandpromenaden var det fine smale gater med utekafeer, spennende små butikker og yrende folkeliv. Vi satte oss på en utekafe, drakk kaffe, spiste croissanter (søte horn) og betraktet livet rundt oss. Her kunne vi godt ha tilbragt et par dager til.

Ved lunsjtid dro vi ombord i båten igjen og sluttet oss til Terje på akterdekket. Avgang fra Cannes klokken 15 allerede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s