Mai du skjønne milde .. i Tromsø?


Regn og vind og dårlig varsel framover. Blir vel ingen pinsetur. Jeg var på Plantasjen og skulle kjøpe gjødsel til potetåkeren på Vorterøya, og ble selvsagt fristet til å kjøpe et par andre ting. Kjøpte to busker i potte, Spirea Japonica «Norrbotten», de tåler vel å vente et par uker før de blir plantet ut. Så veldig fine ut på bildet, her til høyre.

Det var frysende kaldt å gå ute og se på planter, nesten så man trodde staudene skulle få frostskader. Det var kanskje bare bra for ellers hadde jeg blitt fristet til å kjøpe mer. Bl.a. hadde de en del hageskulpturer og figurer. Har lyst på et par sånne, men vil vente til vi får det litt mer «i orden» – har jo ikke så pen hage nå. Staudebedet er overgrodd, tror ikke det er håp for det, så jeg har bestemt meg for å satse på busker i stedet. Gjerne slike som blomstrer. Og så sommerblomster i krukker. De kan jeg ikke kjøpe før til ferien for de dør av tørke når vi ikke er der hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s