Vorterøya her….

Så herlig at dokker trives i hytta våres. Ja,vi hadde det artig,men jeg synes at GRILLHYTTE er oppskrytt. Hvorfor blir man så kvalm,og får hauverk av den????? Ja si det,det er et godt spørsmål,hahahahahahaha. Muli at man har det litt for artig der…. Å rydde er no en ting,men all sotet er no verst. Det føller med fra hytta å til hauputa. Men artig lell. Artig at folk bare tar en spontan tur,fra ei anna øy og til oss,som den kvelden. Med det så ble vi flere,å enda mere liv,voi voi. No blir det stille en god stund her,mulig ikke no «Grilling»før nermere St,Hans. Vi drar til Lofoten den 8.juni. Men først skal vi feire konfirmanten i familien,han Sondre.Tenk at vi har så store barnebarn allerede. Men blir vi gamlere……åneida!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s