Og noen ord fra Tromsø …

Snøen laver ned utafor og tanken på å møte våren i Sør-Spania om ikke så lenge er vidunderlig! Enig med Hjørdis – no er det nok med vinter! Vi vil se grønn mark og «museører» på bjørka. Jeg vil se at det spretter i villnisset av en «hage» vi har på Vorterøya (se foto). Denslags lengter vi etter.

I det siste har jeg drevet og skannet inn gamle slides fra Terje var liten og fra diverse ferier, selvsagt mange fra de første årene på Vorterøya. Det er moro å se oss alle fra sånn ca. 20 år tilbake i tid, eller – for 20 kilo siden .. Kanskje vi en gang kan lage ei lita fotoustilling på bygdehuset. Det er helt sikkert flere som har artige bilder de kan tenke seg å dele.

Nei og nei, hører at det er uvær i nordfylket og fritt for strøm på øya. Vår i nord er ingen spøk (?).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s