Noen ord fra Vorterøya.

Så var vi her igjen.Må bare si at det var rart å komme med «lasset» vårt igjen. For min del,så var det med blanda følelser. Kom fra Lofoten på mandag,hadde ei koselig påske ilag med jenten våres.Trur dem og trengte litt besøk hjemmefra…..Så håper vi no at ho at ho Trine finn seg en ny bopel,å at ho Ingunn finn seg en jobb lenger den her veien,som ho ønske. Tiden får vise det. Ellers er det lite nytt å berette herfra. Lite folk,stillt og rolig.Venter bare på den stormen som er meldt.Jeg synes personlig,at snøen bare må forsvinne straks!!!! Litt fisk har vi fått på hjell,det satses på matfisk,høre jeg han sir.Helt forferdelig situasjon for fiskeran,som ikke skal få levere det dem får. Især når det er fisk,dem skal leve av. Høre bare på lufta,at dem er satt flere tiår tilbake i tid… Haha,ser en liten skrivefeil øverst i»romanen»,så ha meg undskyldt. Mulig at han «Jon Blund» er på tur. Det blir loftstrappa neste. Go natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s